Er zijn steeds meer organisaties die ervaring hebben met het bedenken, ontwikkelen en testen van innovatieve concepten, diensten en technologische toepassingen. Het grote vraagstuk daarin blijkt het implementeren en opschalen. Dat kent veel facetten en is een complexe veranderkundige opgave.

HIS-Implementation (HIS-I) is een inspirerend programma vol kennis, expertise, succesvolle voorbeelden en praktische handvatten voor het implementeren en opschalen van sociale- en technologische innovaties in zorg- en welzijn.

Transformatie

Het programma richt zich meer dan voorgaande jaren op de gezamenlijke transformatie in zorg en welzijn. Bij het werken aan je innovatie betrek je de regio of keten. Wat zijn de effecten van de innovatie op de keten waarin de problematiek plaatsvindt? Hoe draagt de innovatie bij aan de transformatie in de regio?

Je eigen vraagstuk met eigen mensen

Als deelnemer werk je aan een eigen implementatievraagstuk, met een zelf samengesteld projectteam. Steun en aandacht van het bestuur is hierbij essentieel. Daarom nodigen we zowel je bestuurder als het projectteam op twee momenten uit, om deel te nemen aan het programma.  Zo creeĆ«r je interne betrokkenheid en draagvlak en ontwikkelt je organisatie kennis en expertise over de implementatie en opschaling van innovaties. Op die manier draagt HIS-I bij aan een groter innovatief vermogen van organisaties en de regio.

Meld je nu aan! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar s.schoolmeesters@transvorm.org.


HIS-Implementation is een programma onder de landelijke vlag van Schools of Future Health. Het is een gezamenlijk initiatief van Transvorm, Care Innovation Center, Zorg aan Zet en Fontys Hogescholen.